Evenementen beveiligingBeveiliging is een belangrijke vereiste om een evenement tot een succes te maken. Wij leveren niet alleen beveiligers, maar ook gastheren en gastvrouwen. Onze beveiliging is het visitekaartje van uw evenement en hebben helder voor ogen dat de bezoeker van uw evenement zich niet alleen veilig, maar vooral ook welkom wil voelen!

Vriendelijk, accuraat en uitstekend in hun werk, aanwezig wanneer het moet, op de achtergrond wanneer het kan. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in deze bijzondere vorm van beveiliging en functioneren als een team door de jarenlange samenwerking met elkaar.

Probleem situaties worden tijdig herkend en professioneel opgelost. Bezoekers worden vriendelijk benaderd en te woord gestaan.

Elk evenement vraagt om een andere mate van beveiliging. Security Oost-Nederland is de juiste partner voor Beveiliging op Maat! Of uw evenement nou vraagt om een paar beveiligers of dat uw evenement voorzien wordt van overige veiligheidsmaatregelen, wij regelen het en nemen u een hoop zorgen uit handen als organisatie.


Erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND4504

Erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND4504