Camerabewaking is een basismaatregel voor een veilige werkomgeving. Dankzij de huidige technieken zijn er ongekende mogelijkheden. Iedere werkomgeving is anders, camerabewaking is maatwerk.Camerabewaking Security Oost-Nederland

 

Live View
Live View is een werkwijze die het mogelijk maakt dat de surveillant van Security Oost-Nederland de gelegenheid krijgt rechtstreeks mee te kijken met de camerabeelden van uw bedrijf of woning.

Hoe werkt Live View?
Door real time camerabeelden naar de meldkamer te sturen krijgt Security Oost-Nederland zicht op de situatie van het incident, waardoor wij sneller en slimmer kunnen reageren. Met Live View kan de meldkamer de surveillant goed aansturen. Hiermee wordt de ‘heterdaadkracht’ van Security Oost-Nederland vergroot en kunnen we de andere hulpdiensten effectiever aansturen.
Daarnaast zal Live View preventief werken door de snelle reactietijd van Security Oost-Nederland. Op de locatie wordt een Live View sticker bij de ingang geplaatst. Voor criminelen wordt het daarmee duidelijk dat de locatie is aangesloten op Live View en dat ze dus een groter risico lopen om aangehouden te worden.

Live View wordt alleen geactiveerd bij een inbraakmelding, wij kunnen dus niet ongewenst meekijken!


Erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND4504

Erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie: ND4504